Over ons

Mijntvmeubel.nl streeft ernaar om de meubel markt voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom is ons uitgangspunt: Een betaalbaar tv-meubel, voor iedereen beschikbaar! De afgelopen jaren hebben wij onze sporen verdiend in de meubel branche. Na een aantal jaar kwamen wij erachter dat er wel veel algemene meubel sites bestonden, maar dat er nog geen enkele site was met alleen een gevarieerd aanbod in tv-meubels. Hiermee zijn we uiteindelijk aan de slag gegaan en is deze tv-meubel webshop ontstaan.

Uitgebreid assortiment

Op onze website vind je een uitgebreid assortiment tv-meubels in ieder mogelijke uitvoering zodat jij als klant een ruime keuze hebt. Staat het model dat je zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze service afdeling

Onze merken

Officieel Lid WebwinkelKeur

Mijntvmeubel.nl is officieel lid van Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk staat garant voor webwinkels die vertrouwd online aankopen mogelijk maken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je met zekerheid veilig online kunt bestellen op onze website. Om te controleren of wij een actief lidmaatschap hebben kun je deze website raadplegen.

Bereikbaarheid

Mocht je vragen hebben of meer informatie over onze service of producten willen ontvangen dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Tel: 0639253196
Email: Info@mijntvmeubel.nl

KVK-78697530
BTW-NL003373826B34
Adres: Bertus Aafjeshof, 1628VJ Hoorn (Geen fysieke winkel en/of bezoekadres alleen online)
Openingstijden: Ma-Za 09:00-18:00